Wednesday, November 4, 2009

Pikkujouluja odotellessa. Ja harmittaa, kun ei löydy inspiraatiota kirjoittamiseen!

Oli ihanaa tänä aamuna astella ulos. Oli mukavan kylmä ilma - ei liian kylmä, mutta sopivan viileä. Talitintit olivat kokoontuneet meidän pyykkitelineen luokse ja lentelivät sen ympärillä. Yksi linnuista jopa kävi koputtelemassa ikkunaan, mutta lensi nopeasti pakoon, kun huomasi minut.

Olen ollut hyvin jouluisalla mielellä viime päivät. Tänäänkin pukeuduin punaisiin: punainen villapaita, punainen fleecekaulaliina ja punainen baskeri. Ja unohtamatta ihanaa punaista huulipunaani! Kuuntelen tälläkin hetkellä Sinatran laulamia joulukappaleita ja juon glögiä. Täytynee kehitellä jotain pikkujouluksi..

Vanhempani lähtevät Roomaan joulukuussa ja minä joudun jäämään kotiin. Epäreilua. Joulun aikaan Roomassa on varmasti upeaa! Mutta uskon, että näen varmasti kuvista, millaista siellä on siihen aikaan vuodesta. Täytynee miettiä vielä joululahjoja. Tiedän, mitä äidilleni hankin, mutta muut hankinnat ovat hämärän peitossa. Onhan tässä aikaa miettiä vielä!

Minulla on koulua todella vähän tässä jaksossa, mutta silti tuntuu siltä, kuin ei olisi aikaa kirjoittaa kirjaani. Voisinhan minä koulussa niillä neljän tunnin hyppytunneilla kirjoittaa, mutta en kehtaa varata kirjaston tietokoneita käyttööni neljäksi tunniksi. Muutkin haluavat varmasti niitä käyttää. Olen ennen kuljettanut omaa läppäriäni mukana, mutta se on kovin vaivalloista. Minulla on kuitenkin todella helppo luku kirjoitettavana tällä hetkellä, joten ehkä ensi maanantaina voisin toimia näin ja kirjoittaa sen neljän tunnin ajan.

Tekee hirveästi mieli kirjoittaa fanfictionia, mutta inspiraatio ei vain iske. Neil Sedakan kappaleita kuunnellessa syntyy pieniä inspiksiä, mutta ne eivät ole kovinkaan ... mielenkiintoisia. Haluaisin kirjoittaa muutakin kuin romanttista lässytystä. Dramaattista ja traagista. Minusta ei vain ole siihen.

No, palailen.

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...