Monday, November 9, 2009

Jos sitä huomenna kävelylle tuonne lumen keskelle pääsisin..

Tekee mieli lähteä kävelylle. Tosin olen hieman kipeänä, niin en pysty. Aamulla oli kauhean huono olo, joten en kouluun mennyt. Ja nyt koskee päähän. En ylläty, jos sairastun vielä tuohon nyt riehuvaan sikainfluenssaan.. Katsottiin äidin kanssa se "Vain Sinulle" -elokuva tänään, jossa näyttelee mm. Helena Kara, Tapio Rautavaara ja Olavi Reimas. Se on aivan mahtava! Se loppu koskettaa väkisin sydäntä..

Outoa, että tuolla on lunta! Nyt on todella jouluinen olo. En pidä lumesta, mutta joulun aikaan sitä saa olla. Tosin eihän nyt vielä joulun aika edes ole, vasta marraskuussa mennään, mutta siitä huolimatta.

Eilen en muistanut katsoa sitä elokuvaa "Sininen Kuu".. Heräsin liian myöhään. Harmittaa kyllä. 30-luvun fantasiaelokuva olisi varmasti ollut mielenkiintoista katsottavaa! Illalla tuli kuitenkin se "L'Atalante", ranskalainen elokuva 30-luvulta. Se oli hyvin kaunis elokuva!

Nyt tulee kahden seuraavan viikon aikana jälleen paljon elokuvia, tiistaina ja keskiviikkona ja viikonloppuisin. Ihanaa kun ensi sunnuntaina tulee elokuva, jossa on paljon Cole Porterin sävelmiä, sekä näyttelijöinä Fred Astaire ja Rita Hayworth! Ensimmäinen Fred Astaire -elokuva, jonka näen! En malta odottaa. Tosin olisi jännää, jos tulisi joskus vaikkapa Astaire/Ginger Rogers -leffa.. Steppausta!

On nauhoitettavaa rutkasti! Pitäisi ehkä paremmin ostaa tyhjiä VHS-kasetteja, että takaa varmasti videon toimivuuden.. Ärsyttää vieläkin se "Pää Pystyyn Helena".. Luojan kiitos sain sen silti katsottua, vaikka välillä ei näkynytkään kuva ja ääni vain kuului. Onneksi loppu siitä sitten toimi erinomaisesti.

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...