Thursday, October 8, 2009

Tällaista tänään

Enää yksi päivä koulua, ja pääsen ansaitulle syyslomalle. Syysloman aikana aion kirjoittaa paljon, piirtää paljon ja katsella paljon ikkunastani ulos, ihaillen sitä syysmaisemaa jälleen ja toivoen, että lumipeitettä ei tulisi loman aikana laisinkaan. Hienoa on, että pääsen viikonlopuksi Joensuuhun ja kiertämään kaikki kirpputorit. Toivottavasti teen löytöjä!

En saanut viime jakson koeviikon kokeista lainkaan hylättyjä, mikä on erinomainen asia. Olisihan ne voinut paremminkin mennä, mutta lukemiseen ei tohtinut käyttää paljon aikaa. Tämä jakso on todella helppo, sillä jos saan venäjän kurssin pois, niin minulla on viikossa yhteensä vain 16 tuntia koulua! Ja sehän sopii mainiosti.

Olen kovin innostunut nykyään vanhoista, kotimaisista elokuvista. Eritoten pidän Valentin Vaalan ja Edvin Laineen elokuvista, kuten "Jälkeen syntiinlankeemuksen" ja "Rikas tyttö". Harmittaa vain, kun Nurmeksen kirjastosta ei löydy mitään hyviä elokuvia, vaan ne pitäisi tilata tänne Lieksasta asti. Eihän se paljoa maksa, mutta vaivaa se teettää varmaan. Löysin vanhojen VHS-kasettien joukosta uuden ja vanhan version "Tuntemattomasta sotilaasta", ja aijon ne katsoa syysloman aikana. Ensi viikolla ja tänä viikonloppuna tulee paljon hyviä, vanhoja elokuvia, joten varmasti aikani menee television edessä koko loman.

Huomenna minulla on vain kolme tuntia koulua, kahdestatoista kolmeen, joten saan nukkua pitkään aamulla ja valvoa tänään.

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...