Monday, October 26, 2009

Joulua odotellessa..

Lunta oli tänään maassa. Masentava näky.. Vaikka muutama päivä sitten olikin hienon näköistä, kun lunta sateli maahan. Oli ihan nättiä, vaikka ne lensivätkin vähän väliä suoraan silmään.

Joulu on pian! En malta odottaa. Olen jo miettinyt, mitä haluan joululahjaksi. Näyttää olevan pelkkiä elokuvia ja TV-sarjojen boxeja toivelistalla. Voisi ehkä jotain monipuolisempaakin olla, mutta en vaan keksi mitään. Jouluaatto on ihana päivä, vaikka se meneekin nopeasti, mutta kuitenkin hitaasti. Ensin kaikki joululaulut, joita kaupoissa soitetaan, tekee hyvälle fiilikselle ja nauttii siitä, mutta myöhemmin koko vouhotus alkaa ärsyttämään. Etenkin ne amerikkalaiset ylipirteät jouluremputukset rassaa. Toivottavasti tänä vuonna olisi mukava joulu, ilman stressaamista siivouksesta ja lahjoista. Sanoin tänä aamuna äidille, että haluan sitten paistaa joulun aikaan pipareita! Ehkä piparkakkutalokin olisi mukavaa kyhätä...

Minulla alkaa pian englannin tunti. Tai onhan tässä vielä 45 minuuttia aikaa... Sitten täytyy mennä kirjastoon odottamaan isää, että hän pääsee kokouksesta. Ehkä löydän taas jotain mukavia elokuvia sieltä! Harmi kun en ottanut sitä listaa mukaan, johon olen kirjannut kaikki ne suomalaiset elokuvat, jotka haluan nähdä ja jotka löytyvät meidän kirjastostamme..

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...